Terug

Volg Hart van Nederland

Bloedstollende finale Miljoenenjacht: Ivo blijft maar doorspelen

Entertainment

17 sep 2023, 21:50

Deelnemer Ivo zorgde zondagavond voor een bloedstollende Postcode Loterij Miljoenenjacht. In een spannende finale speelde hij erg lang door, wat uiteindelijk beloond werd.

Deelnemer Ivo neemt plaats achter de desk en kiest koffer nummer 7. Daar zou volgens hem de grote jackpot in moeten zitten. Het spel verloopt erg goed voor hem. Aan het begin speelt hij al een aantal kleine bedragen weg. Het bod blijft maar stijgen en Ivo is niet bang om steeds maar door te spelen voor een hogere prijs. Hij houdt wel van een gokje.

Bod loopt op

Als Ivo een bod krijgt van 529.000 euro, kiest hij er verrassend genoeg voor om door te spelen in een laatste ronde. Hij slaat het bod van ruim een half miljoen euro af. Bij het laatste koffertje speelt hij het bedrag van 750.000 uit het spel, maar dat maakt niet uit: het bod loopt alleen maar op.

Zie hier hoe het afloopt voor Ivo in Miljoenenjacht:

Ivo in Miljoenenjacht
1:14
Ivo in Miljoenenjacht

Ivo kiest er uiteindelijk voor om met dat laatste bod akkoord te gaan: hij gaat naar huis met 679.000 euro.

Iedere avond komen de belangrijkste TV-fragemten voorbij in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.