Terug

Volg Hart van Nederland

Na half jaar eigenaar gouden ring niet gevonden, Danny doet laatste poging

Na half jaar eigenaar gouden ring niet gevonden, Danny doet laatste poging

17 juli 2023, 11:34

De Brabantse Danny is op zoek naar de eigenaar van een gouden ring. Hij vond deze afgelopen december in een speeltuintje in Best. Tot op heden is de eigenaar nog niet gevonden, meldt hij aan Omroep Brabant.

Samen met zijn vriendin liep hij op Tweede Kerstdag langs het speeltuintje tussen de Professor R. Regoutstraat en de Loek Verstrijdenstraat in Best. Tijdens de schemer lieten zij de hond uit, tot plots zijn vriendin iets zag glinsteren in het gras.

Het bleek om een gouden ring met diamanten te gaan. Aan de binnenkant van de ring staat een inscriptie met een trouwdatum en initialen. Het stel zag meteen dat het om een echte ring ging. "Daarom namen we de ring mee naar huis", vertelt Danny. Gelijk plaatste hij een bericht op Facebook. Na meerdere reacties te hebben gekregen, kwam de echte eigenaar niet voorbij.

Nu doet Danny nog een laatste poging om de eigenaar te vinden. Met een foto van de ring op Facebook hoopt hij dat het nu lukt. "De inscriptie heb ik vervaagd, zodat ik bij de reacties kan controleren of het ook echt van iemand is. Als ik nu de eigenaar niet vind, dan breng ik de ring naar de gemeente en laat ik het los."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.