Terug

Volg Hart van Nederland

Beheerder vergeet bezoeker: vrouw brengt angstige uren door op kerkhof

nieuws

4 juli 2023, 08:38

Een bezoek aan een kerkhof kreeg maandagavond een ongewone wending voor een vrouw in Maastricht. De vrouw was ongewild op het kerkhof aan de Gerard Walravenstraat ingesloten, nadat de beheerder de poort had afgesloten zonder te merken dat zij nog binnen was.

De vrouw was naar de begraafplaats gegaan voor een rustig bezoek, wellicht om een geliefde te gedenken of voor een moment van vredige bezinning. Maar toen zij besloot te vertrekken, kwam ze tot de ontdekking dat ze was ingesloten. De beheerder van de begraafplaats had de poort had vergrendeld en was vertrokken.

Kniptang

In een poging om hulp te krijgen, alarmeerde de vrouw de hulpdiensten. De handhavingsdienst was de eerste die op de locatie arriveerde en ontdekte dat de vrouw in goede gezondheid was. Omdat de handhaving niet verder kon assisteren, werd besloten de brandweer op te roepen.

Door de afwezigheid van de sleutelhouder, die onbereikbaar was, moest de brandweer gebruik maken van zwaar gereedschap om de situatie op te lossen. Met een grote kniptang wisten ze de poort open te krijgen, zodat de vrouw kon worden bevrijd uit haar benarde positie.

Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.