Terug

Volg Hart van Nederland

Veiligheidswaarschuwing: onveilig peuterspeelgoed met beestjes

Veiligheidswaarschuwing: onveilig peuterspeelgoed met beestjes

nieuws

10 dec 2020, 14:01

Mensen die voor een kind onder de 3 jaar het peuterspeelgoed 'Animal Carrousel' en 'Rocking Animal Boat' hebben gekocht, kunnen het speelgoed beter terugbrengen naar de winkel. Fabrikant Primi Passi waarschuwt dat de producten niet aan de veiligheidseisen voldoen. "Er kunnen kleine onderdelen loskomen en deze kunnen bij jonge kinderen verstikkingsgevaar veroorzaken." Lees ook: Amberly kocht goedkope oplader bij AliExpress: 'Het begon meteen te roken'

Winkels

Ook de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft de waarschuwing verspreid. Op de website van de NVWA staat een lijst van winkels waar de twee producten zijn verkocht. Dat zijn er tientallen. ANP Foto: NVWA

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.