Terug

Volg Hart van Nederland

Hoge nood bij snelwegplasser resulteert in flinke wandeling én natte broek

Hoge nood bij snelwegplasser resulteert in flinke wandeling én natte broek

nieuws

4 dec 2020, 21:52

Een bijrijder komt gister langs de A1 in de problemen doordat hij het niet meer houdt. Een stilstaande file is te veel voor zijn volle blaas en hij besluit even uit te stappen om te gaan wildplassen. De man heeft zijn blaas al voor de helft geleegd als de file ineens oplost. Het resulteert in een lange wandeling en een natte broek. De wildplasser blijkt bij zijn broer in de auto te hebben gezeten. Die moet doorrijden als het verkeer druk toeterend weer begint te rijden. De man ziet dit en begint al plassende achter zijn broer aan te rennen. Lees ook: Wildplassende automobilist ziet wagen voor zijn ogen gestolen worden

Natte broek

Even later treft Rijkswaterstaat een eenzame wandelaar met een natte broek aan langs de snelweg. De arme man is onderweg naar zijn broer, bij een tankstation drie kilometer verderop. Hij heeft geen andere keus dan het hele stuk te lopen. De wijkagent van Barneveld-Noord-West pikt hem uiteindelijk op en geeft hem een coronaproof lift naar het tankstation. Nadat de wildplasser emotioneel is herenigd met zijn broer krijgt hij van de wijkagent een duidelijke waarschuwing. De man wil op dat moment eigenlijk alleen maar zo snel naar huis... om een schone broek aan te trekken.   Dit bericht bekijken op Instagram  

Een bericht gedeeld door Wijkagent_Barneveld_Noord_West (@wijkagent_barneveld_noord_west)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.