Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Sinterklaas zet ook dit jaar Veronica Inside op stelten

ZIEN: Sinterklaas zet ook dit jaar Veronica Inside op stelten

nieuws

4 dec 2020, 23:27

Sinterklaas laat vrijdagavond niets heel van de mannen van Veronica Inside. Eens per jaar brengt de goedheiligman een bezoekje aan de studio om Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee en Jan Boskamp een spiegel voor te houden. Twitter vindt het ook dit jaar weer geweldig. Het programma zoekt de randjes op, zoals dat vaker gebeurt. Sinterklaas (gestalte gegeven door Marco Louwerens, directeur televisie bij Talpa) komt begint al met de vraag: "Nog wat gebeurd het afgelopen jaar?" Even later geeft hij Johan Derksen een cd van Akwasi cadeau. Een knipoog naar de VI-rel eerder dit jaar. Artikel gaat verder onder de video:

https://www.youtube.com/watch?v=WtjQ013XVwY Derksen krijgt ook nog een collectebus. Die heeft hij volgens de Sint wel nodig nu zijn salaris omlaag is gegaan. En de Muziek Piet komt ook nog een cadeau brengen: De kersttrui van zanger René Le Blanc, bekend van het SBS-programma Ik geloof in mij en de hit If I tell you. Piet zelf heeft trouwens erg veel weg van de zanger... Jan Boskamp krijgt vier pakken mosselen en René van de Gijp een nephorloge, want dan laten overvallers hem in het vervolg misschien met rust. Hieronder een selectie van de leukste Tweets van kijkers:  

Het is geen Sinterklaas als de Sint niet bij #veronicainside is geweest! ? Héérlijk! https://t.co/VRjnIPvR3Q

— Jochem van de Weg (@JochemvdWeg) December 4, 2020

Echt weer eens ouderwets gelachen, wat was dit goed!?

— Freek1975 (@FKoetsruiter) December 4, 2020

De Sint was weer geweldig.Met weer ijzersterke one liners??? "Is er het afgelopen jaar nog wat gebeurd” ??#Echteenjaarlijkshoogtepunt #Geensinterklaaszonderdirecteurtje #veronicainside

— Arnold v.d Kooij (@Kooij09) December 4, 2020

Sinterklaas was weer geniaal in #VeronicaInside. hulde aan het directeurtje

— Mike van der Kruk (@Mikevdkruk) December 4, 2020

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.