Terug

Volg Hart van Nederland

Remsporen: meerdere auto's knallen op snelweg op dixi-wc

Remsporen: meerdere auto's knallen op snelweg op dixi-wc

nieuws

3 jan 2024, 09:56

Zeker vier auto's zijn woensdagochtend op de A20 bij Rotterdam tegen een dixi-toilet gereden. De mobiele wc lag midden op de weg.

Volgens de politie is er niemand gewond geraakt. Wel was er blikschade. "En plasticschade aan de dixi", zegt een woordvoerster. Ze weet niet waar de wc-cabine vandaan is gekomen. Mogelijk is hij van een vrachtwagen gevallen of weggewaaid van een bouwterrein. "Henk heeft heel wat meegenomen vannacht", zegt ze, doelend op de storm die over Nederland raasde.

Het kan ook heel anders aflopen. In 2020 raakte een vrouw zwaargewond toen een mobiel toilet van een vrachtwagen afviel:

Vrouw raakt zwaargewond als dixi van vrachtwagen valt op A17
0:30
Vrouw raakt zwaargewond als dixi van vrachtwagen valt op A17

Tussen Rotterdam-Prins Alexander en het knooppunt Kleinpolderplein waren twee rijstroken een halfuur dicht voor het bergingswerk. Kort voor 8.30 uur was de weg weer vrij, meldt de ANWB.

Overlast door storm Henk

Storm Henk zorgde voor meer overlast in het land. Meerdere bomen waren niet bestand tegen de kracht van de wind en ook was er schade aan woningen.

Het KNMI trok de weerwaarschuwing in de nacht van 02.00 in.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.