Terug

Volg Hart van Nederland

Dronken oproerkraaier kotst politieagent onder na arrestatie

Dronken oproerkraaier kotst politieagent onder na arrestatie

nieuws

5 aug 2023, 20:12

Een politieagent op surveillance op de Boulevard van het Zeeuwse Breskens had een zware nacht. Bij een confrontatie met een dronken man kreeg hij de volle laag.

De man die verantwoordelijk was voor deze onhygiënische actie begon met provocerend gedrag al in negatieve zin de aandacht van de politie te trekken. Toen hij daarin een stap te ver ging en midden op de weg de twee agenten 'kankerwouten' noemde werd de beschonken oproerkraaier aangehouden.

In de boeien geslagen

De 31-jarige Breskenaar probeerde nog van de politie weg te rennen, maar in zijn dronkenschap struikelde hij snel over de trapjes op zijn ontsnappingsroute. Omdat hij zich verzette tegen de aanhouding werd hij vrij snel in de boeien geslagen en meegenomen naar de politieauto, voor een ritje naar het bureau.

Dronken mensen zorgen wel vaker voor chaos en opschudding, zo ook deze mannen die een gestolen pony dumpten op een terras middenin Den Bosch:

Dronken mannen dumpen gestolen pony op terras in hartje Den Bosch
1:55
Dronken mannen dumpen gestolen pony op terras in hartje Den Bosch

Schoonmaakkosten

Direct toen de man plaatsnam op de achterbank van de auto ging het mis. Zijn maaginhoud kwam er onverwacht uit, precies op de kleding van één van de agenten. Daarop besloten hij en zijn collega de dronkaard te verplaatsen naar een politiebusje. Ook daar moest de man nog een keer overgeven. En ook onderweg naar de cel in Middelburg was het weer raak.

De schoonmaakkosten van de auto's en kleding van de politieagent zijn voor de rekening van de Breskenaar. Bovendien is er ook sprake van een proces-verbaal voor belediging, openbare dronkenschap en verstoring van de openbare orde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.