Terug

Volg Hart van Nederland

Niet zo slim: dronken vrachtwagenchauffeur botst tegen politieauto en rijdt door

Niet zo slim: dronken vrachtwagenchauffeur botst tegen politieauto en rijdt door

112

13 juni 2023, 09:58

Een vrachtwagenchauffeur had het maandagavond even allemaal niet meer zo op een rijtje. De 37-jarige man uit Roosendaal zat met te veel alcohol in zijn lichaam achter het stuur. Hij botste vervolgens op de vluchtstrook van de A58 ter hoogte van dezelfde plaats tegen een politieauto aan.

De agenten stonden met hun dienstwagen bij een automobilist met pech. Terwijl ze daar stonden, botste de vrachtwagenchauffeur tegen het surveillancevoertuig aan, waardoor de politieauto beschadigd raakte. In plaats van daarna te stoppen, reed de chauffeur gewoon door.

Agenten gingen achter hem aan en uiteindelijk hadden ze hem te pakken bij Etten-Leur. Uit de blaastest bleek dat hij ruim vier keer zo veel alcoholpromillage in zijn bloed had dan toegestaan (890 ug/l). Hierop is hij aangehouden voor rijden onder invloed en het verlaten van een plaats van ongeval. Zijn rijbewijs mocht hij inleveren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.