Terug

Volg Hart van Nederland

Overleden vrouw in woning Vlaardingen is 30-jarige, onduidelijk wat er precies is gebeurd

nieuws

13 juli 2023, 16:33

De overleden vrouw die woensdag in een woning in het Zuid-Hollandse Vlaardingen is gevonden, is een 30-jarige inwoonster van de plaats. Dit meldt de politie.

Agenten troffen haar lichaam aan in het pand in de Pieter Karel Drossaartstraat nadat twee mannen van 40 en 25 jaar uit Vlaardingen zich bij de politie hadden gemeld.

"Ondanks dat er twee aanhoudingen zijn verricht, is het nog onduidelijk wat er precies is gebeurd", zegt de politie.

Er worden geen uitspraken gedaan over welk verhaal de twee verdachten precies aan de politie hebben verteld toen zij zich meldden. Wel zegt de politie uit te gaan van een misdrijf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.