Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlandse crimineel in heel Europa gezocht, gaat gewoon op luxe vakantie in Italië

Nederlandse crimineel in heel Europa gezocht, gaat gewoon op luxe vakantie in Italië

nieuws

19 juli 2023, 11:12

Een 35-jarige Nederlandse man dacht, ondanks dat hij gezocht werd door de politie, even lekker op vakantie te kunnen in Italië. Het duurde niet lang voordat de Italiaanse politie ontdekte dat de man een gezochte crimineel was en hem arresteerde.

De Nederlander verbleef met zijn vriendin in een luxe hotel in het hart van Sorrento. Bij het inchecken in het hotel kwam het personeel erachter dat ze met iemand met een crimineel verleden te maken hadden. De man stond namelijk in heel Europa gesignaleerd.

Een andere opmerkelijke arrestatie zien? Bekijk 'm in deze video:

De 35-jarige man zou in 2017 betrokken zijn geweest bij drugsgerelateerde misdrijven in Duitsland, waardoor hij nog 3 jaar celstraf moest uitzitten. De Duitse justitie was volgens lokale media al sinds januari 2022 naar de Nederlander op zoek en had een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd.

De verwachting is dat de Nederlander binnenkort wordt uitgeleverd aan Duitsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.