Terug

Volg Hart van Nederland

Arrestatieteam valt woonwagen binnen in Warnsveld

Arrestatieteam valt woonwagen binnen in Warnsveld

13 juli 2023, 14:56

In Warnsveld is de politie woensdagavond met een arrestatieteam een woonwagen binnengevallen. Er was een melding gemaakt van een man die in de buurt van het Vijverpad met een wapen rond zou lopen.

In de woonwagen werd door het arrestatieteam daadwerkelijk een vuurwapen aangetroffen. De bewoner is aangehouden en het wapen is in beslag genomen.

Het arrestatieteam werd ingezet vanwege het mogelijke gevaar van de situatie. Om dezelfde reden hing er een politiehelikopter boven de woonwagen om overzicht te houden.

Een politiewoordvoerder laat weten dat er niet geschoten is en er geen gewonden zijn gevallen.

Dit soort situaties hebben niet altijd een goede afloop:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.