Terug

Volg Hart van Nederland

VIDEO: Man 'bedreigt' jonge supermarktmedewerker vanwege mondkapje: 'Tot de politie er is krijg je gewoon klappen'

VIDEO: Man 'bedreigt' jonge supermarktmedewerker vanwege mondkapje: 'Tot de politie er is krijg je gewoon klappen'

nieuws

16 dec 2020, 17:45

Een man uit Groningen heeft in een Aldi een supermarktmedewerker 'bedreigd' omdat hij geen mondkapje droeg. Volgens de politie is de video in scène gezet. "Omdat ik geen mondkapje heb mag ik geen boodschappen doen?", zegt de man tegen een jonge medewerker van de Aldi als hij staande wordt gehouden. "Dus jij bent sterker dan mij? Want tot de politie er is krijg je gewoon klappen hoor", vertelt hij vervolgens tegen de hulpkracht. Uiteindelijk krijgt hij zijn zin en mag hij doorlopen van de medewerker. Lees ook: Man (60) zet supermarkt op stelten: gooit blikken bier naar filiaalmanager om mondkapjesplicht

Onderzoek

De politie heeft met de supermarktmedewerker gesproken. "Daaruit blijkt dat hij op de hoogte was van de actie van de man. Hij werd door de situatie overrompeld, maar voelde zich niet bedreigd. Hij doet geen aangifte. Het filmpje is door de man in scène gezet", aldus de politie. "De man heeft bezoek gehad van de politie. Het is onacceptabel en beneden pijl. Hij is hierop aangesproken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.