Terug

Volg Hart van Nederland

Koninklijke familie straalt in blauw en wit tijdens coronaproof persmoment

nieuws

17 juli 2020, 10:52

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en de drie prinsessen Amalia, Alexia en Ariane laten zich vlak voor de vakantie op de gevoelige plaat vastleggen. Ze stralen in zomers blauw en wit in de tuin van Paleis Huis ten Bosch tijdens een coronaproof persmoment Voor de zomervakantie is er standaard een traditioneel fotomoment met de familie, maar door de coronacrisis verloopt het dit jaar allemaal anders. Zo zijn er deze keer minder fotografen aanwezig, om de coronamaatregelen goed te kunnen naleven.

Heel anders

Na de sessie nemen de koning en koning hun afgelopen half jaar door, dat door corona natuurlijk heel anders is verlopen dan de planning was. Lees ook: Sobere Prinsjesdag zonder publiek dit jaar: geen rijtoer en balkonscène [gallery ids="1211384,1211380,1211381,1211382,1211383"]

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.