Terug

Volg Hart van Nederland

Gearresteerde man rijdt opnieuw dronken rond in Zeist, deze keer met baby op achterbank

Gearresteerde man rijdt opnieuw dronken rond in Zeist, deze keer met baby op achterbank

nieuws

18 juli 2023, 11:47

Een 33-jarige man uit Zeist is maandagavond opgepakt voor het rijden onder invloed. Hij had drank en cannabis in zijn systeem zitten op het moment van aanhouden.

Naast dat de man onder invloed was, had hij ook geen rijbewijs bij zich. Bij hem in de auto zaten zijn vriendin en een baby van nog maar een paar maanden oud, vertelt de politie aan RTV Utrecht.

Er gebeuren veel ongelukken door dronken bestuurders. Zo reed een dronken automobilist laatst de Action in Eindhoven binnen:

De man veroorzaakte twee weken geleden een aanrijding waarbij hij ook onder invloed was. De politie heeft wederom een proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast hebben zij ook een zorgmelding gedaan om te proberen te voorkomen dat het in de toekomst opnieuw misgaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.