Terug

Volg Hart van Nederland

Dievegge brengt gestolen Jezusbeeld terug naar kerststal Kerkrade

nieuws

28 dec 2022, 12:57

De vrouw die op Eerste Kerstdag een beeld van het kindje Jezus weghaalde uit een kerststal in Kerkrade, heeft het beeld dinsdag "met het schaamrood op haar kaken" weer teruggebracht. Dat schrijft eigenaar René Engels op Facebook.

Het beeld werd op Eerste Kerstdag rond 23.15 uur weggehaald uit de kribbe van de kerststal. Op bewakingsbeelden van een naastgelegen brasserie was te zien hoe een vrouw in trainingspak op de kerststal afloopt en het beeld van het kindje Jezus oppakt en meeneemt.

Dinsdag kreeg de dievegge spijt van haar daad en besloot ze het beeld terug te brengen naar de kerststal. Dat deed ze volgens eigenaar René Engels van kerststal "met het schaamrood op haar kaken". "Je kunt zeggen wat je wilt, maar ze heeft haar fout zelf recht gezet en zal niet online te zien zijn", besluit Engels zijn bericht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.