Terug

Volg Hart van Nederland

Kerstkribbe geplunderd in Kerkrade: Jezusbeeld spoorloos

112

27 dec 2022, 16:56

Bij een kerststal in Kerkrade werd op tweede kerstdag een lege kribbe aangetroffen. Een dief heeft 's nachts een beeld van het kindje Jezus weggehaald. "Ik heb geen idee wat ze ermee moeten, maar leg hem alsjeblieft terug", smeekt eigenaar René Engels.

Ook voorbijgangers hebben geen goed woord over voor de diefstal. "Je moet sowieso met je handen van andermans spullen afblijven, al helemaal met de kerstgedachte in je hoofd", zegt een man. "Het is gewoon schofterig en schandalig", zegt een ander.

Camerabeelden

"Gelukkig hebben we hele mooie beelden van een bewakingscamera", zegt Engels. Daarop is te zien dat de dief een trainingspak draagt met rode strepen erop. "We hebben het gewoon goed in beeld, dus ik verwacht gewoon dat de dief hem vanavond braaf teruglegt in het kribbetje."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.