Terug

Volg Hart van Nederland

Sony haalt duurste game ooit Cyberpunk 2077 uit winkel vanwege talloze fouten

Sony haalt duurste game ooit Cyberpunk 2077 uit winkel vanwege talloze fouten

nieuws

18 dec 2020, 08:53

De Japanse elektronicagigant Sony heeft het Playstation-spel Cyberpunk 2077, van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt, tijdelijk van de markt gehaald. Het bedrijf werd overspoeld met klachten over haperende spellen, veroorzaakt door bugs in de software. Sony biedt teleurgestelde kopers van de game terugbetaling aan. Het fiasco is een nieuwe klap voor CD Projekt dat al 30 procent van de beurswaarde verloor omdat de release van de game enkele malen werd uitgesteld. Ook klaagden spelers en recensenten over de gelimiteerde toegang tot het spel in aanloop naar de lancering vorig week donderdag. Lees ook: Conny en Quinten kochten PlayStation 5 bij nepwebshop: 'Op Google stond die site bovenaan'

Cyberpunk 2077 is duurste game ooit

Het miljardenbedrijf CD Project heeft beloofd de bugs zo snel mogelijk, door middel van software-updates, op te lossen. Gamesfans keken al maanden uit naar de release van Cyberpunk, dat op het gebied van ontwikkelingskosten de duurste game ooit is. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.