Terug

Volg Hart van Nederland

Sekstoys en sportkleding: de volgende producten laten we varen op Blue Monday

Sekstoys en sportkleding: de volgende producten laten we varen op Blue Monday

nieuws

16 jan 2020, 13:40

Blue Monday komt er weer aan en we passen ons onlinegedrag aan op deze meest deprimerende dag van het jaar. Ook in onze zoektermen blijkt dat veel goede voornemens in duigen vallen. Ook op het gebied van seksueel plezier heeft Blue Monday invloed. Nederlanders zoeken op deze maandag tot twintig procent minder naar erotische producten online. Dit blijkt uit cijfers van beslist.nl

Goede voornemens

Het is precies twintig dagen gelukt: het stoppen met roken. Dat is volgens menig koper direct ook wel genoeg. De 'stoppen met roken-producten' verdwijnen op Blue Monday vrijwel uit onze zoektermen. Er is een duidelijke daling van vijftig procent minder zoekopdrachten op Blue Monday in 2019 in vergelijking met andere maandagen in januari 2019. Ook de sportschool trekt ons eigenlijk niet zo, want op de categorie 'sportkleding' en 'fitnessapparatuur' wordt met 20 en 35 procent stukken minder gezocht. Verder verschuiven we de grote schoonmaak naar het voorjaar, want ook in deze categorie is er een daling te merken. Blue Monday is in het leven geroepen door alle goede voornemens die stranden. Beslist.nl geeft daarom een paar tips om toch goed de maand januari door te komen. Zo adviseert de site te blijven sporten, gezond te eten en toch maar vol te houden aan die goede voornemens. Maar alsnog: makkelijker gezegd dan gedaan, toch? Lees ook: Nederlanders maken kerst extra spannend met luxere sekstoys en dit zijn de trends

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.