Terug

Volg Hart van Nederland

Meisjes met spoed naar ziekenhuis na aanrijding in Eindhoven

112

29 jan 2024, 20:17

Twee kinderen zijn maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk in Eindhoven. Dit gebeurde op een drukke oversteekplaats op de hoogte van bushalte Autowijk in Brabantse plaats. Een van de meisjes raakte zo ernstig gewond dat er een traumahelikopter was opgeroepen om haar snel naar het ziekenhuis te brengen.

Omstanders vertellen tegen de politie dat de auto waarin een oudere vrouw zat door rood zou hebben gereden. De klap was zo hard dat het voertuig en de fietsen uiteindelijk bijna 35 meter verderop tot stilstand kwamen.

Met spoed naar ziekenhuis gebracht

Een van de meisjes was er zo slecht aan toe dat ze met spoed naar het ziekenhuis in Nijmegen is gebracht. Het andere slachtoffer is naar een ziekenhuis in de omgeving gebracht.

De kruising is afgezet voor sporen onderzoek, dit zorgt in de spits voor verkeersdrukte. De auto raakte ook flink beschadigd door de aanrijding. Op beelden is te zien dat de voorruit van de wagen helemaal is ingedeukt.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.