Terug

Volg Hart van Nederland

Meerdere gewonden bij mogelijke frontale botsing op N332

112

18 nov 2023, 13:52

Vier personen zijn vrijdagavond gewond geraakt bij een ernstige aanrijding op de Heetenseweg (N332) in Heeten. Dit bevestigt de politie aan Hart van Nederland. Volgens een verslaggever ter plaatse zouden twee auto's frontaal op elkaar zijn gebotst, maar dat kan de politie nog niet bevestigen omdat uitgebreid onderzoek dit definitief moet vaststellen.

Het ongeluk werd vrijdag rond 22.40 uur gemeld. Door de botsing zaten meerdere slachtoffers bekneld in de auto's. Verschillende brandweerkorpsen waren aanwezig om te helpen de personen uit de twee voertuigen te redden. Ook was een traumahelikopter ingezet ter ondersteuning van het ambulancepersoneel. "Alle betrokkenen zijn in verband met het medische onderzoek naar verschillende ziekenhuizen gebracht", vertelt de politie tegen Hart van Nederland.

Ravage

De politie is nog druk bezig met het onderzoek naar het ongeval. Zo zijn ze bezig met het horen van getuigen en betrokken. Het is onduidelijk hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren en hoe zwaar de verwondingen van de slachtoffers zijn.

Op beelden is te zien dat het ongeluk zorgde voor een enorme ravage. "Beide voertuigen waren flink beschadigd en er lagen diverse auto-onderdelen rondom de voertuigen", zegt de politie. Door het onderzoek, de medische hulpverlening en het opruimen van deze ravage was de weg tijdelijk afgesloten.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.