Terug

Volg Hart van Nederland

Fikse uitslaande brand in Haarlem: woningen ontruimd, bewoners gewond

112

18 nov 2023, 07:45

Verschillende woningen aan de Jan Gijzenkade in Haarlem zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag ontruimd nadat er brand was uitgebroken in een van de panden. Drie personen zijn met lichte verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

De brand was lastig te bereiken voor de brandweer, die met meerdere voertuigen uitrukte. De brand was tegen 03.00 uur geblust. Bewoners van de meeste omliggende woningen konden vrij snel daarna weer terugkeren, maar enkele woningen liepen brandschade op waardoor bewoners elders opgevangen moesten worden.

De brandweer en de politie doen nog onderzoek naar de oorzaak van de brand.

ANP

Beeld: HFV / Mizzle Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.