Terug

Volg Hart van Nederland

Tweede verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartij Den Haag

112

26 okt 2023, 14:16

Een 30-jarige Rotterdammer is dinsdag in die stad aangehouden voor betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij op 23 juni in de Wenckebachstraat in Den Haag, meldt de politie donderdag. Daarbij werd een 41-jarige man in zijn auto doodgeschoten door twee mannen op een motor.

Eerder werd in deze zaak een 31-jarige man uit Zoetermeer aangehouden. Hij zit nog altijd vast. De politie vermoedt dat hij de motor bestuurd heeft. Of de verdachte die dinsdag is aangehouden de schutter zou zijn, wilde de politie niet zeggen.

De politie meldde eerder in Opsporing Verzocht dat er bij het slachtoffer een peilbaken onder zijn auto zat. In de zaak is een beloning uitgeloofd van 25.000 euro voor de tip die de zaak oplost.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.