Terug

Volg Hart van Nederland

Slachtoffer dodelijke schietpartij Den Haag is 41-jarige man

112

24 juni 2023, 16:25

Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij in Den Haag vrijdagavond is een 41-jarige man uit de stad. Op dit moment heeft de politie nog geen verdachte(n) kunnen aanhouden, zo laten zij zaterdagmiddag weten.

Het incident gebeurde rond 20.40 uur op de Wenckebachstraat in de oostelijke Molenwijk. Het slachtoffer werd op straat neergeschoten en ondanks de onmiddellijke inzet van meerdere hulpdiensten, kwam hij ter plekke te overlijden.

Onderzoek

Volgens de politie reed de man in zijn auto toen hij van dichtbij werd neergeschoten, vermoedelijk door twee personen op een motor. De daders sloegen vervolgens op de vlucht in een onbekende richting.

Op dit moment is er nog geen informatie bekend over de aanleiding van deze schietpartij. De politie houdt rekening met verschillende mogelijke scenario's en is volop bezig met het onderzoek.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.