Terug

Volg Hart van Nederland

Trouwstoet maakt N209 bij Zoetermeer onveilig, politie neemt rijbewijzen in

Trouwstoet maakt N209 bij Zoetermeer onveilig, politie neemt rijbewijzen in

112

8 juli 2020, 15:11

Meerdere deelnemers aan een trouwstoet op de N209 bij Zoetermeer zijn dinsdag bekeurd wegens asociaal en gevaarlijk rijgedrag. Ook zijn de rijbewijzen van twee bestuurders ingenomen, meldt de politie. De auto's hinderden het verkeer zodanig dat andere verkeersdeelnemers in gevaar werden gebracht. Agenten betrapten twee automobilisten terwijl ze met hoge snelheid rechts inhaalden, over een verdrijvingsvlak reden en onnodig toeterden. Van hen zijn dan ook de rijbewijzen ingevorderd.

Fietspaden

De bekeuringen werden onder meer uitgedeeld voor rijden over de vluchtstrook en over fietspaden. Lees ook: Gert Jan werd mishandeld bij trouwstoet: 'Dader is slachtoffer van verkeerde opvoeding'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.