Terug

Volg Hart van Nederland

Schipper onwel en bekneld in stuurhut: boot ramt kade en andere boten

112

16 nov 2023, 17:26

Een groot binnenvaartschip heeft een politieboot en een ander binnenvaartschip geramd en is vervolgens tegen de kade van de Parkhaven in Rotterdam gebotst. De schipper zou onwel zijn geworden en daarom was het schip stuurloos. De schipper was onder de stuurhut terechtgekomen, die volledig werd verwoest. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een agent van de Zeehavenpolitie zou aan boord zijn gesprongen om het schip uiteindelijk tot stilstand te brengen. Het schip kwam uiteindelijk tot stilstand bij een aanlegplaats van de Zeehavenpolitie.

De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd en met een hoogwerker aan de kant gehesen. Hoe het nu gaat met de schipper is niet bekend. Op de andere boten raakte er voor zover bekend niemand gewond.

Beeld: Video W.Duivestein & Media TV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.