Terug

Volg Hart van Nederland

Politieauto belandt in greppel bij achtervolging, twee verdachten opgepakt

Politieauto belandt in greppel bij achtervolging, twee verdachten opgepakt

112

1 dec 2020, 09:35

Na een wilde achtervolging in Twente zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee verdachten aangehouden. De mannen van 35 en 19 negeerden eerder een stopteken van de politie en gingen er met hoge snelheid vandoor. De vluchtrit eindigde na een kwartier in de greppel. De in Duitsland woonachtige mannen scheurden door de Overijsselse grensplaatsen Losser, de Lutte en Oldenzaal. Meerdere politieauto's zaten hen op de hielen. Ook de Duitse politie hielp bij de klopjacht. Lees ook: Politie lost schoten bij wilde achtervolging in Den Haag

Weiland ingereden

Tijdens de achtervolging schoot een van de politieauto's van de weg en belandde in een greppel. In een laatste poging om te ontkomen reden de mannen een weiland in bij Beuningen, vlak bij de Duitse grens. Ze kwamen daar echter vast te zitten en eindigden - net als de politieauto - in een greppel. Daarop konden de verdachten uiteindelijk worden ingerekend. Een van hem moest voor controle naar het ziekenhuis. Het is niet bekend waarom ze op de vlucht sloegen. Ook is niet duidelijk waarom de politie een stopteken gaf. De agenten die de greppel inreden kwamen met de schrik vrij. Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.