Terug

Volg Hart van Nederland

Politieauto vliegt tijdens spoedrit over rotonde in Ulft

Politieauto vliegt tijdens spoedrit over rotonde in Ulft

112

16 dec 2020, 08:19

In Ulft is in de nacht van dinsdag op woensdag een politieauto over een rotonde gevlogen. De wagen was met spoed onderweg en belandde in een weiland. Agenten waren onderweg naar een melding van een autobrand in de Gelderse plaats toen het misging. Ze schoten met hun auto over een rotonde en eindigden de rit vervolgens in een naastgelegen weiland. Lees ook: Politieauto belandt in greppel bij achtervolging, twee verdachten opgepakt De politieauto is op een wagen met oplegger gereden en weggesleept. Hoe het zo fout kon lopen is nog onduidelijk, wel was het erg mistig op het moment van het ongeluk. Het is niet bekend of de agenten gewond zijn geraakt.

Autobrand Ulft geblust

De brandweer wist de autobrand in de Wilgenstraat uiteindelijk te blussen. Het bestelbusje heeft wel flinke schade opgelopen. Of er mogelijk sprake is geweest van brandstichting is niet duidelijk. Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.