Terug

Volg Hart van Nederland

Politie: dode en gewonde in woning Linne geen misdrijf

112

16 okt 2023, 14:35

De overleden persoon die donderdagavond is aangetroffen in een woning in het Limburgse Linne, is niet omgekomen door een misdrijf. Dat heeft de politie maandagmiddag laten weten.

De hulpdiensten rukten vorige week uit voor een melding in de Schuttersstraat. Buiten kwamen ze een persoon tegen, die gereanimeerd zou zijn. Volgens de politie ging het om iemand die onwel was geworden. Binnen troffen de agenten een overleden persoon aan.

De politie laat weten dat uit onderzoek is gebleken dat het niet om een misdrijf gaat. Uit privacyoverwegingen willen ze verder geen informatie geven. Het onderzoek is afgerond en het huis is inmiddels weer vrijgegeven.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.