Terug

Volg Hart van Nederland

Lichaam gevonden in woning in Linne, ook persoon in levensgevaar aangetroffen

112

13 okt 2023, 16:46

In een woning in het Limburgse dorpje Linne is donderdagavond een overleden persoon aangetroffen. De politie heeft de omgeving afgezet en is bezig met onderzoek. Alle scenario's worden opengehouden, zo laat een woordvoerder weten aan Hart van Nederland.

De hulpdiensten rukten rond 20.50 uur uit vanwege een reanimatie in de Schuttersstraat. Buiten troffen ze een persoon in levensgevaar aan. Het slachtoffer is gereanimeerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Overleden persoon in woning

In de woning troffen de agenten vervolgens een overleden persoon aan. Of de twee bekenden van elkaar zijn, is niet bekend en wordt op dit moment onderzocht. Het is nog niet duidelijk hoe de persoon is overleden.

Het team van de forensische opsporing en de recherche onderzoeken of er sprake is van een misdrijf.

Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.