Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw overleden in Tilburgse flat, politie houdt man aan

112

14 dec 2020, 11:54

In een appartement aan de Mozartflat in Tilburg is maandagochtend een vrouw overleden. In de woning is een man aangehouden. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen leefde het slachtoffer nog, maar medische hulp mocht niet meer baten. Wat er precies is gebeurd in de flat is nog niet duidelijk. Ook is er niets bekendgemaakt over de identiteit van het slachtoffer en de arrestant. Verder is onduidelijk wat de relatie tussen de twee personen is. Lees ook: Voorbijganger vindt dode man in auto te water in Heerhugowaard De politie kreeg rond 06.30 uur een zogenoemde medische noodoproep vanuit de woning. Waaraan de vrouw uiteindelijk is overleden, moet onderzoek uitwijzen. Beeld: SQ Vision 

#Tilburg #Mozartlaan Op dit moment zijn we een onderzoek gestart, nadat er in een woning een overleden persoon is aangetroffen. Medische hulp heeft niet mogen baten. Omdat de omstandigheden nog onduidelijk zijn, hebben we een persoon in de woning aangehouden.

— Politie Tilburg eo (@Politie_Tilburg) December 14, 2020

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.