Terug

Volg Hart van Nederland

Haagse supermarktmedewerkers zijn niet in levensgevaar geweest na steekpartij

Haagse supermarktmedewerkers zijn niet in levensgevaar geweest na steekpartij

112

3 dec 2020, 12:03

De drie medewerkers die woensdag gewond raakten bij een steekpartij in een Albert Heijn in Den Haag zijn niet in levensgevaar geweest. Twee van hen moesten naar het ziekenhuis. Een slachtoffer mocht woensdagavond het ziekenhuis verlaten, de ander moest ter observatie een nacht blijven, meldt de politie donderdag. Ook met de drie agenten die last hadden van ademhalingsproblemen, omdat er in de supermarkt brand was gesticht, gaat "het naar omstandigheden goed". Zij zijn woensdag ter controle in het ziekenhuis geweest.

Verdachte aangehouden

Het incident gebeurde woensdag iets voor het middaguur in de Albert Heijn aan de Grote Marktstraat, een drukke winkelstraat in het centrum van de Hofstad. De verdachte vluchtte vervolgens de winkel uit. De politie arresteerde later op de dag een 43-jarige man in Pijnacker, zo'n vijftien kilometer van Den Haag. Lees ook: Twee gewonden bij steekpartij in Albert Heijn in Haagse binnenstad Het motief voor de steekpartij en brandstichting is nog onduidelijk. De politie is bezig met het horen van getuigen en het bekijken van camerabeelden. Of de verdachte al is verhoord, weet een politiewoordvoerster niet.

Fles alcohol kapotgeslagen

Volgens Omroep West was de dader om onbekende redenen boos geworden in de supermarkt. Hij zou een fles alcohol uit de schappen hebben gehaald en kapot hebben gegooid. Vervolgens zou de woedende man de vloeistof in brand hebben gestoken. Daarna zou hij de medewerkers zijn aangevallen. Bovenstaande reportage was woensdag te zien in Hart van Nederland Tekst: ANP Foto: Regio15.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.