Terug

Volg Hart van Nederland

Man overleden na schietpartij in Vlaardingen, politie schiet op verdachte

112

16 dec 2020, 21:36

Een man is woensdagavond in Vlaardingen overleden na een schietpartij op straat. Agenten zagen hem op straat liggen met een schotwond. Hij werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Kort daarop zagen agenten de vermoedelijke verdachte, die te voet op de vlucht sloeg. Even later loste de politie een waarschuwingsschot. Toen de verdachte daar niet op reageerde, schoot de politie op de man. Hij raakte hierbij gewond.

Onderzoek

Het incident gebeurde op de Patrimoniumdwarsstraat. Op dit moment doet de politie onderzoek naar de toedracht van de schietpartij. Lees ook: Zorgen bij buurtbewoners van beschoten bedrijfspand Rotterdam: 'Dit is geen zuivere koffie' https://twitter.com/Politie\_Rdam/status/1339298452757471241 Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.