Terug

Volg Hart van Nederland

Kind en twee volwassenen naar ziekenhuis na brand in Rotterdam

112

17 jan 2024, 16:01

Een kind en twee volwassenen moesten dinsdagavond naar het ziekenhuis na een woningbrand in de Rotterdamse Van Weelstraat. Ze hadden veel rook ingeademd. Het is onbekend hoe het nu met hen gaat.

Volgens een correspondent ter plaatse kreeg de brandweer rond 22.00 een melding over de brand. De woning stond binnen korte tijd vol rook, en er werd opgeschaald naar een 'middelbrand'.

Bank

De brand was uitgebroken op de benedenverdieping bij een bank en sloeg over naar de woning. De bewoner probeerde eerst zelf nog het vuur te blussen, maar werd al snel geholpen door de brandweer. Alle drie de aanwezigen moesten mee naar het ziekenhuis omdat ze rook hadden ingeademd.

De oorzaak van de brand is onbekend.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.