Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen komt hard ten val en raakt zwaargewond bij heftig ongeluk met auto

112

10 juni 2023, 16:39

Een jongen is zaterdagmiddag aangereden door een bestelbusje toen hij aan het fietsen was. Het ongeval gebeurde op de Frans Strouxstraat in het Limburgse Stamproy. De jonge fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Net voor de T-splitsing op de Frans Strouxstraat gebeurde het ongeluk waar de jongen ernstige verwondingen opliep. Omstanders zijn meteen te hulp geschoten. Meerdere politie-eenheden, ambulances en brandweer eenheden kwamen ter plaatse. Ook was er een ambulance uit België om hulp te bieden. Daarnaast is ook een traumahelikopter opgeroepen. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.