Terug

Volg Hart van Nederland

Spelende kinderen vinden twee gemummificeerde katten in Barneveld, eigenaren waren katten al weken kwijt

Spelende kinderen vinden twee gemummificeerde katten in Barneveld, eigenaren waren katten al weken kwijt

nieuws

10 juni 2023, 15:30

Het was even schrikken voor een paar kinderen. Tijdens het spelen vonden ze vrijdag in het bos bij het Oosterbosbad in Barneveld (Gelderland) twee gemummificeerde katten. Dit meldt een wijkagent zaterdagmiddag op Facebook.

De katten waren van twee verschillende eigenaren en al een paar weken kwijt. De politie denkt dat de katten zijn doodgemaakt door iemand "die er last van had" en later zijn neergelegd in het bos.

Ook in Lelystad zou een kattenhater actief zijn. In korte tijd zijn daar twintig katten verdronken:

Een mysterie in Lelystad: zeventien katten verdronken
2:02
Een mysterie in Lelystad: zeventien katten verdronken

Wanneer de katten in het bos zijn neergelegd is niet bekend. Mogelijk was dit al eerder dan vrijdag. De wijkagent vraagt mensen die iets weten, gezien of gehoord hebben zich te melden bij de politie.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.