Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen in been gestoken tijdens ruzie bij school in Helmond

112

22 jan 2024, 18:20

Een jongen is tijdens een ruzie bij een school aan de Rembrandtlaan in het Noord-Brabantse Helmond in zijn been gestoken. De politie meldt dat de verdachte is gevlucht. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie is de verdachte een 14-jarige jongen uit Eindhoven. De leeftijd van het slachtoffer heeft de politie niet bekendgemaakt.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Verwondingen lijken mee te vallen

Wel laat de politie weten dat zijn verwondingen lijken mee te vallen en dat hij na behandeling in het ziekenhuis maandagavond weer naar huis mag.

ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.