Terug

Volg Hart van Nederland

Dodelijk verkeersongeval op A50 bij Renkum, bestuurder vrachtwagen gearresteerd

112

22 jan 2024, 12:25

Maandagochtend heeft een ernstig verkeersongeval op de A50 bij Renkum plaatsgevonden, waarbij twee vrachtwagens, een personenauto en een bestelbusje betrokken waren. Het ongeluk resulteerde in één dodelijk slachtoffer en drie gewonden. De bestuurder van een van de vrachtwagens is aangehouden.

De auto kwam tussen de twee vrachtwagens terecht en werd bijna volledig geplet. De twee vrachtwagens vervoerden dieren. In de ene wagen zaten varkens, in de andere werden kippen en eieren vervoerd. De varkens zijn overgeladen naar een ander voertuig.

Negeren rode kruizen

Ondanks de ernst van het incident, negeren sommige weggebruikers de rode kruizen boven het wegdek, laat politie Gelderland weten op X. Ook benadrukken zij het belang van het respecteren van de rode kruizen om verdere problemen te voorkomen.

Verkeer dat in de richting van Arnhem en Apeldoorn gaat, wordt vanaf knooppunt Valburg omgeleid via de A15 en A325. Evenzo kunnen voertuigen die richting Utrecht reizen, vanaf dat knooppunt hun route vervolgen over de A15 en A2.

Het betrokken weggedeelte van de A50 blijft de komende uren afgesloten.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.