Terug

Volg Hart van Nederland

Groep jongeren uit Efteling gezet: 'Scholden bezoekers uit'

Groep jongeren uit Efteling gezet: 'Scholden bezoekers uit'

112

2 jan 2024, 22:13

De politie heeft dinsdagochtend een groep van twaalf jongeren uit de Efteling gezet nadat zij zich vervelend gedroegen. Ze scholden de medewerkers uit en treiterden gasten.

De jongeren waren rond de 20 jaar oud en waren al een paar uur vervelend aan het doen, zegt een woordvoerder van het pretpark tegen Omroep Brabant. Volgens de lokale omroep waren de jongeren samen met een eigen begeleider in het park.

Politie nodig

De beveiligers wilden de jongens uit het park zetten, maar daar gaf de groep geen gehoor aan. Daarom werd de politie ingeschakeld om ze te komen halen.

Op een video op X is te zien dat de groep jongeren bij de Python door de politie is afgevoerd:

De jongeren hebben geen boete gekregen en zijn ook niet aangehouden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.