Terug

Volg Hart van Nederland

Brand opslagloods Zoetermeer bijna geblust, hulp voor gedupeerden

Brand opslagloods Zoetermeer bijna geblust, hulp voor gedupeerden

112

3 jan 2020, 22:11

De brand op een industrieterrein in Zoetermeer woedde in de vroege ochtend van 1 januari, maar dagen later komt er nog steeds rook vrij. De brandweer hoopt vrijdagavond helemaal klaar te zijn met het nablussen van het vuur. Een opslagloods ging in vlammen Bij de brand ging onder meer een opslagloods van verhuurbedrijf Shurgard in vlammen op. In de loods waren 900 units waarin mensen hun spullen hadden opgeslagen. Die zijn volledig verwoest. "Ons hele leven lag hier opgeslagen", zei een gedupeerde een dag na het drama tegen Hart van Nederland. Shurgard  heeft donderdag en vrijdag alle huurders benaderd en wil helpen bij de verzekeringsprocedure. Lees ook: Shurgard in Zoetermeer volledig uitgebrand: 'Ons hele leven lag hier opgeslagen'  

Gedupeerden helpen elkaar ook

Twee gedupeerden zijn ook bezig om mensen te helpen die in hetzelfde schuitje zitten. In het programma Studio Haagsche Bluf op Radio West vertelden ze dat een bijeenkomst willen organiseren voor getroffenen. Omdat niet al deze mensen goed verzekerd zijn, hopen de twee dat de verzekeringsmaatschappijen "verder kijken dan de letter van de wet en misschien iets coulanter zijn". Ondertussen zijn er ook verschillende inzamelingsacties gestart voor mensen die veel spullen of zaken met emotionele waarde zijn kwijtgeraakt bij de brand. Ook daar wordt veel op gereageerd, blijkt uit berichten op social media. ANP/Redactie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.