Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist wil alcoholcontrole ontlopen en sleept agent meterslang mee

Automobilist wil alcoholcontrole ontlopen en sleept agent meterslang mee

112

25 juni 2023, 13:57

De politie heeft zaterdagavond laat een man aangehouden bij de TT in Assen, wegens poging tot zware mishandeling van een agent. De politie bevestigt berichtgeving door het Dagblad van het Noorden daarover. Het gaat om een 47-jarige man uit Westerbork (Drenthe).

Het incident vond even voor middernacht plaats tijdens een alcoholcontrole op de Korenmaat. Volgens een woordvoerster van de politie probeerde de man door te rijden, terwijl de agent zich nog vasthield aan zijn auto. Hierdoor kwam hij ten val en werd over een korte afstand meegetrokken. De agent liep geen ernstige verwondingen op. Of de man nog vastzit, wil de woordvoerster niet zeggen.

Tot nu toe heeft de politie dit weekend drie mensen aangehouden bij het evenement. Een 23-jarige Assenaar werd aangehouden wegens drugsbezit. Een 21-jarige man uit Zutphen werd opgepakt, omdat hij zich weigerde zich te identificeren en vanwege het beledigen van agenten.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.