Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist rijdt 143 km/u, met kleine kinderen zonder gordel op achterbank

Automobilist rijdt 143 km/u, met kleine kinderen zonder gordel op achterbank

112

25 juni 2023, 13:16

Tijdens de politieactie 'Tour ff normaal' was het zaterdagavond prijsschieten in Tilburg Noord en omgeving. Zo werd een automobilist voor maar liefst de derde keer aangehouden omdat hij zonder geldig rijbewijs met 161 kilometer per uur over een weg scheurde waar 80 is toegestaan, maar er is altijd baas boven baas...

Op de Burgemeester Letschertweg maakte een automobilist het wel héél bont, meldt de politie. Hij reed 143 kilometer per uur in een 80-kilometerzone, met kleine kinderen op de achterbank, allen zonder autogordel.

In de categorie 'asomobilisten': zie ook deze meneer. Hij vluchtte op de N340 tussen Dalfsen en Zwolle met hoge snelheid voor de politie en reed met meer dan 200 kilometer per uur over de provinciale weg, waar eveneens maximaal 80 km/u is toegestaan.

Snelheidsduivel scheurt met 200 km/u over N340 bij Dalfsen
0:41
Snelheidsduivel scheurt met 200 km/u over N340 bij Dalfsen

Actie nog niet voorbij

Beide automobilisten kregen een proces-verbaal aan hun broek, en zij waren niet de enigen. Het was wat dat betreft een topavond voor de politie en vermoedelijk zullen er vele volgen: de actie ‘tour ff normaal’ zal de komende tijd nog enkele malen worden uitgevoerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.