Terug

Volg Hart van Nederland

Agenten kopen nieuwe cadeaus voor Rotterdamse familie na pakjesdiefstal

Agenten kopen nieuwe cadeaus voor Rotterdamse familie na pakjesdiefstal

112

7 dec 2020, 13:05

De Rotterdamse familie die hun pakjesavond verpest zag worden door een cadeautjesdief, heeft dankzij een stel vrijgevige agenten alsnog een geslaagd sinterklaasfeest kunnen vieren. Een zak met cadeaus die voor de deur stond op het Schulpplein, werden zomaar meegenomen door een voorbijganger. De vader deed dit weekend een oproep aan de roofpiet op Twitter, om de pakjes terug te brengen. Dat is nog niet gebeurd, maar agenten vonden het verhaal zo zielig, dat ze zelf nieuwe cadeaus hebben gekocht. Ze zijn bovendien een onderzoek gestart naar de diefstal. Lees ook: Pakjesavond van Rotterdams gezin verpest door roofpiet: 'Te triest voor woorden' https://twitter.com/JVestje/status/1335329834579468291

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.