Terug

Volg Hart van Nederland

63-jarige man overleden na botsing tegen boom

63-jarige man overleden na botsing tegen boom

112

21 aug 2023, 11:25

Een 63-jarige man uit Leudal (Limburg) is maandagochtend overleden nadat hij op de Heythuyserweg in Horn frontaal met zijn auto tegen een boom is gebotst.

De hulpdiensten werden rond 5.55 uur vanochtend gealarmeerd. De traumahelikopter werd ook opgeroepen. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen bezweken. De man zat alleen in de auto. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, wordt nu onderzocht door de politie.

Bron: 1Limburg

Lees hier al het nieuws over Limburg

Limburg, een provincie in het zuiden van Nederland, staat bekend om zijn heuvelachtige landschap, charmante dorpjes en rijke cultuur. En vergeet de Limburgse vlaai en de beroemde streekgerechten niet. In Limburg liggen historische steden zoals Maastricht en Valkenburg, met middeleeuwse architectuur.

Fan van André Rieu en alles over de concerten in Maastricht lezen? Of misschien juist helemaal geen fan en op zoek naar ander nieuws uit de regio Limburg? Nieuws over een ontsnapte lynx in Born? Of gesprekken met de familie van de omgebrachte Gino (9)? Of het verhaal over de vrouw die vastzat op een kerkhof? Hier lees je al het nieuws over regio Limburg.

  • Lees hier het laatste nieuws over Maastricht, bijvoorbeeld over

  • Lees hier het laatste nieuws over Venlo, bijvoorbeeld over

  • Lees hier het laatste nieuws over Sittard, bijvoorbeeld over

  • Lees hier het laatste nieuws over Heerlen, bijvoorbeeld

  • Lees hier het laatste nieuws over Roermond, bijvoorbeeld over

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.