Terug

Volg Hart van Nederland

Bestuurder dodelijk ongeval in Breda reed veel te hard

112

20 aug 2023, 13:52

De bestuurder van de auto die in de nacht van vrijdag op zaterdag betrokken was bij een dodelijk ongeluk op de Graaf Engelbertlaan in Breda reed zeker 100 kilometer per uur, wijst een eerste onderzoek van de politie uit. De toegestane limiet op dat stuk weg is 70 kilometer per uur.

De bestuurder zou onder invloed door een rood verkeerslicht zijn gereden. Bij de aanrijding met een andere auto, die optrok bij een groen stoplicht, werd de bijrijder uit de eerste auto geslingerd en overleed ter plaatse. De bestuurder van die auto, een 33-jarige man, raakte ernstig gewond. De bestuurster van de andere auto, een 18-jarige vrouw uit Budel, bleef ongedeerd.

De systemen van de auto wijzen volgens de politie uit dat de bestuurder meer dan 100 kilometer per uur reed. Dit moet nog definitief worden vastgesteld.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.