Terug

Volg Hart van Nederland

Zware windstoten op komst: maandag code geel in het hele land

Weerbericht

30 jan 2022, 08:02

Om te waarschuwen voor zware windstoten heeft het KNMI alvast voor maandag code geel uitgeroepen. Die waarschuwing geldt voor het hele land. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder van de windstoten ondervinden.

Vanaf maandagochtend vroeg komen er in de kustprovincies zware windstoten voor van 80 tot 90 kilometer per uur, in de kustgebieden tot 100 kilometer per uur en vlak aan zee tot ongeveer 110 kilometer per uur. In de loop van de ochtend komen ook elders in het land zware windstoten voor. De wind neemt later in de middag weer geleidelijk af.

Voor zondag is er geen waarschuwing afgegeven.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.