Terug

Volg Hart van Nederland

Zonnig weekend voor de boeg, volgend weekend zeer zomers weer

Zonnig weekend voor de boeg, volgend weekend zeer zomers weer

Weerbericht

4 juni 2023, 14:02

Haal het opblaaszwembadje maar alvast uit de schuur. Er is namelijk stralend weer op komst. De zomer kan alvast beginnen. Komende week hebben we te maken met aardig wat zonnige dagen. Het weekend belooft zelfs zweterig en zeer zomers te worden.

Na een zeer regenachtig voorjaar pakt juni zonnig uit. Volgens Weer.nl is het van maandag tot en met woensdag op de meeste plekken nog zo'n twintig à vijfentwintig graden en is het op veel plekken (vrij) zonnig. Op sommige plekken kan het wel bewolkt of grijs zijn, en is er zelfs een kleine kans op een zeer lokaal buitje. Maar na woensdag krijgen we echt te maken met zomers weer. Dan volgen er warme dagen van tenminste 25 graden.

Loeiwarm weekend

Vanaf donderdag draait de wind iets meer richting het oosten. We krijgen dan te maken met droge en zonnige dagen met zeer zomerse temperaturen. Wellicht dat in het weekend regionaal de 30 graden in zicht komt. Al is het volgens Weer.nl wel mogelijk dat we dan in het noordelijk kustgebied en aan zee te maken hebben wat lagere temperaturen. Toch lijkt het daar ook tenminste 20 graden te worden.

Bekijk hier het weerbericht van zondag en de komende dagen:

Weerbericht zondag 4 juni 2023
1:36
Weerbericht zondag 4 juni 2023

Beeld: Unsplash

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.