Terug

Volg Hart van Nederland

Zonnig en fraai pinksterweekend op komst

Weerbericht

24 mei 2023, 20:02

Nog eventjes wachten, dan is het zover. De kans op zonnig en fraai weer is namelijk aanwezig het aankomende pinksterweekend. Voor veel mensen is dit hét moment om thuis in de tuin lekker te genieten van het mooie weer of om er op uit te trekken. En goed nieuws voor mensen die lekker buiten willen vertoeven: de temperaturen kunnen oplopen tot wel 24 graden.

Volgens de meteorologen van Weer.nl schijnt de zon op zowel zaterdag als zondag volop en waait er een droge noordoostelijke wind. Op veel plaatsen is het zaterdag 22 graden en de zondag loopt het op tot 23 of 24 graden. Maandag komt er iets meer bewolking en wind, waardoor de temperatuur daalt. Met 16 graden in het noorden en 21 graden in het zuiden van het land. De zon, die nog steeds veel schijnt, maakt echter veel goed.

Koude nacht

Komende dagen schijnt de zon ook vaak, maar is het relatief nog fris door de wind. Vandaag werd het niet warmer dan 18 graden. Vanavond en komende nacht is het op de koudste plekken ongeveer 6 graden. Hier en daar kan het een beetje mistig worden.

Morgen wordt het weer steeds aangenamer. Het blijft overal droog. Er staat wel een stevige wind, maar het wordt in de middag tussen 15 en 18 graden en in Limburg kan het de 20 graden bereiken.

Niet voor alle Nederlanders wordt het een fijn weekend in de buitenlucht. De komende weken wordt het afzien voor zo'n miljoen Nederlanders:

Last van hooikoorts? De komende weken komt er een graspollenpiek
2:06
Last van hooikoorts? De komende weken komt er een graspollenpiek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.