Terug

Volg Hart van Nederland

Komende week veel regen en zware windstoten

Weerbericht

5 nov 2023, 09:15

Wie deze zondag nog even de zon hoopt te zien, komt van een koude kermis thuis. Het blijft namelijk wisselvallig met kans op buien. Dat meldt Weer.nl.

De paraplu en regenjas hoeft de komende tijd nog niet in de kast, want meerdere lage drukgebieden trekken over het land waardoor de regen aan blijft houden.

Zondag start de dag met temperaturen tussen de 9 en 10 graden met harde windstoten aan de kustgebieden. 's Middags warmt het op tot maximaal 13 graden. Het zuidwesten heeft kans om de zon nog te zien door opklaringen. Verder blijft het in het hele land bewolkt met kans op regen.

Volgende week

Komende week blijft het herfstweer aanhouden met veel buien en stevige windstoten. De verwachting is dat het rond de 11 graden blijft en dat we de zon weinig gaan zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.