Terug

Volg Hart van Nederland

Weer tijdens paasweekend: zonnetje, maar fris voor tijd van het jaar

Weerbericht

7 apr 2023, 07:00

Plannen om er dit paasweekend op uit te gaan? In een voorjaarszonnetje uit de wind is het volgens Weer.nl heerlijk toeven, maar vergeet vooral niet ook wat warme kleding mee te nemen.

Zaterdag schijnt de zon regelmatig, met afgewisseld wolkenvelden. Op de meeste plaatsen blijft het droog.

Pasen

Eerste paasdag wordt het zo'n 10 tot 14 graden en hebben we te maken met een afwisseling van zon, wolkenvelden en wat regen. Daarbij wordt geen grote hoeveelheid neerslag verwacht. Het is rustig weer, maar voor april nog steeds wat aan de frisse kant. Ook kunnen in de ochtend mistbanken en laaghangende bewolking voorkomen.

Op tweede paasdag loopt de temperatuur wat verder op naar een graad of 15 à 16. Vanuit het westen komt echter wel een nieuwe storing onze kant op. Sommige weermodellen voorspellen een rustige en droge dag, maar in andere voorspellingen gaat er een flinke plens regen vallen. Gelukkig bieden de jaarlijks trouw bezochte meubelboulevards dan een droog dak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.